Hyundai Romhányi
Romhányi Autó

Rólunk

Bemutatkozás:

Az R-Carnet Service Kft, működését 2009.06.22-én kezdte, azonban a cég történelme 1999-re nyúlik vissza, amikor is Szeleczky és Romhányi Kft néven megalakult. A kicsiny családi vállalkozás pár év alatt igazi Multibrand szolgáltatóvá vált. A cég tulajdonosi körében 2003-ban bekövetkezett változás, egyben a névváltozást is eredményezte, mely Romhányi Autó Kft-re módosult.

Profil, szolgáltatás:

Személygépjármű- illetve tehergépjármű kereskedelem, szerviz és műszaki vizsgáztatás. Telephelyeink professzionális technikai háttérrel és felkészült csapattal várják leendő és meglévő ügyfeleiket. A megalakulás elsődleges célja FORD típusú gépjárművek értékesítése, szervize, garanciális javítása , garancia időn túli javítása, valamint műszaki vizsgáztatása volt. 1987-től 2012-ig a Cég élete és átalakulása során, fő profilját, színvonalát nemcsak hogy megőrizte, de folyamatosan fejlesztette, s a tulajdonosi kör aktivitásának, kreativitásának köszönhetően mind a mai napig, naprakész és elsőrangú szolgáltatást nyújt ügyfelei részére. Vállalatunk irányítási és dokumentum kezelési rendszere ISO9001 és AQAP 2120 minősítéssel rendelkezik.

Márkáink:

1999-től Hivatalos Ford Márkaszerviz, valamint értékesítési pont. 2011-ben egy neves és fejlődő márkával - HYUNDAI - egészült ki a cég élete, palettája. Természetesen a Hyundai márka iránt is, csakúgy mint a FORD márka iránt, elkötelezettek vagyunk, s ezen fejlődő és dinamikus márka iránt érdeklődőket is várjuk sok szeretettel kereskedéseinkbe.

Missziónk:

Cégünk fő célja-elkötelezettsége, régi és új ügyfeleink legmagasabb szintű és legszélesebb rétű kiszolgálása, ezért vállalatunk és alkalmazottjaink a 21. század által megkövetelt legmagasabb szintű innovációkkal, oktatásokkal és minősítésekkel fejlesztjük. Vállalatunk kis létszámmal dolgozik közvetlen kapcsolatban áll minden ügyfelével, mert hiszünk a „családias” légkörben és a direkt ügyfélkapcsolatokban. Hiszünk a visszatérő ügyfélben, ezért törekszünk a minőségi és személyes kapcsolatok kiépítésére.

Egyéb:

Cégünk 2010-től építőipari (útépítés, magas és mélyépítés) szolgáltatásokkal egészítette ki tevékenységét.  

Romhányi Autó - Berceli telephelyBercel:

A cég székhelye a mai napig Bercel-en található. Innen indult a kezdetekben 3 személyes családi vállalkozás,
mely mára Nógrád Megye egyik legmeghatározóbb járműipari szolgáltatója.

A cég székhelyén indult a FORD márka értékesítése, szervize, garanciális szervize, valamint a mai napig gőzerővel üzemelő vizsgabázisa. A telephely a legkorszerűbb infrastruktúrával, valamint professzionális szakmailag képzett munkaerővel áll ügyfelei rendelkezésére.

Rományi Autó - Salgótarjáni telephelySalgótarján:

Salgótarjáni telephelyünk a 21. század modern kereskedelmi arculatát vonultatja fel, mely óriási bemutatóteremmel, interaktív munkafelvétellel, fényező és karosszéria műhellyel, valamint vizsgabázissal rendelkezik. Az európai szintű kereskedelmi komplexum szakértelme és minősítései egyedülálló szintre emelik a salgótarjáni telephelyet.